— Machinaal Timmerbedrijf A. Opsteen

Trappen

Wij zijn een allround machinaal timmerbedrijf

Specialisme in aanpassen van oudere kozijnen, ramen en deuren waarbij huidige uitstraling behouden blijft

Ontdek ons breed scala aan activiteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden passend bij uw situatie en wensen.

Dagelijks werken wij met een team van 7 personen aan uiteenlopende projecten.

img_0009

Trappen

Al enige tijd beschikt timmerbedrijf Opsteen over een ultra moderne CNC machine die ons in staat stelt, binnen afzienbare tijd een complete trap te vervaardigen. 
Voorzien van uitgebreide software, wordt een hoge nauwkeurigheid bereikt. 


Maar alleen door dit te combineren met de, binnen ons bedrijf aanwezige, vakkennis van maar liefst 40 jaren (!), kunnen wij een trap produceren, die niet alleen prima op zijn plek past, maar ook aan alle wensen van de klant voldoet, waarbij u moet denken aan diverse houtsoorten en diverse afwerkingsniveaus. 


Zoals bij alle producten geldt ook bij trappen, dat de compleetheid van onze producten en diensten, onze flexibiliteit en mogelijkheden naar u als klant waarborgt. Doordat we met kennis en uitvoering daarvan alles in eigen huis hebben. 


De standaard trap wordt netjes voorzien van een grondlaag behandeling terwijl de exclusieve trap met de meest uiteenlopende houtsoorten standaard al voorzien is van minimaal 2 blanke behandellagen en naar uw wens in diverse beitsen, gerookte of andere afwerklagen worden geleverd.

Kennismaken?

Uw werkzaamheden bespreken met de specialist?

Kom vrijblijvend met ons in contact. Wij adviseren u graag.