— Machinaal Timmerbedrijf A. Opsteen

Renovatie

Wij zijn een allround machinaal timmerbedrijf

Specialisme in aanpassen van oudere kozijnen, ramen en deuren waarbij huidige uitstraling behouden blijft

Ontdek ons breed scala aan activiteiten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden passend bij uw situatie en wensen.

Dagelijks werken wij met een team van 7 personen aan uiteenlopende projecten.

img_0009

Renovatie

Behalve het produceren van ramen, kozijnen e.d. voor nieuwbouw, is timmerbedrijf Opsteen ook al enkele jaren actief bij renovatieprojecten.


De belangrijkste grondstof, hout, wordt in eigen beheer aangekocht bij bedrijven binnen de Europese markt, waarmee we soms al een jarenlange relatie hebben.
Opsteen beschikt over een eigen houtopslag, van waaruit iedere stam zijn bepaalde weg vervolgt.


We beschikken tevens over een eigen spuiterij, zodat er direct na de productie een beschermende laklaag op het hout gezet kan worden, wat belangrijk is voor de levensduur van het eindproduct maar eveneens betekent, dat wij uitermate goede garantievoorwaarden op onze producten kunnen bieden. Om een zo hoogwaardig mogelijk product te kunnen leveren, wordt daarom de luchtvochtigheid, alsmede de temperatuur, in onze werkplaats optimaal gemeten en beheerst. Hiermee voldoen wij, als een van weinigen, aan de KOMO-concept II-eisen. Het KOMO keurmerk is, als zodanig, erg belangrijk binnen ons bedrijf.


Om tot op het laatst zorg te dragen voor onze producten, nemen wij ook het transport ervan op ons. Uw bestelling wordt, op afgesproken tijden en op professionele wijze bezorgd. Dat geeft ons, maar ook de klant de zekerheid dat er zorgvuldig gewerkt wordt.

Kennismaken?

Uw werkzaamheden bespreken met de specialist?

Kom vrijblijvend met ons in contact. Wij adviseren u graag.